GYIK

Hogyan tudom a legkönnyebben megismerni az applikációt?

Az appon belül az oktató anyagot érdemes újranézni pár nap után. Ehhez indítsd újra az oktatást a Menu/Felhasználók/Saját nézeten. További segítség az appon belül az “így kezdd el” oldal amit a Menüben találsz.

A cikkek között és a YouTube csatornánkon is várnak további oktató anyagok, de ha marad benned kérdés, tedd fel nyugodtan a Facebook oldalunkon.

 

Hogyan tud belépni a gyerek az appba?

Nyissátok meg az appot a gyerek mobilján és kattintsatok a QR kód olvasóra a Bejelentkezés nézeten. Eközben a szülő appban a Menu / Felhasználók menüben a Gyerekek nézeten a gyerek fiókját kiválasztva találjátok meg a QR kódot, amit a bejelentkezéshez kell használni.

Hány gyereket tudok hozzáadni az applikácóhoz?

Nincs korlátozva.

Hozzá tudok adni második szülőt is applikákcióhoz?

Igen. A Menu/Felhasználók / MÁSIK SZÜLŐ oldalon csak adj neki felhasználónevet és már érkezik is a QR kód, amivel a párod be tud kapcsolódni a családi fiókba. Mindketten ugyanolyan jogosultsággal tudjátok kezelni a gyermek rendszerét.

Hogyan tudom beállítani, hogy hetente kapjon a gyerekem zsebpénzt

A Tevékenység kártya létrehozásakor a ZSEBPÉNZ FUNKCIÓ opciót állítsd IGEN-re és határozd meg a zsebpénz gyakoriságát. A megadott összeg rendszeresen érkezik hozzád jóváhagyásra. Állítsd be, ha szeretnéd, hogy a jóváhagyásodat automatikusan megkapja ez a kártya. A Keretrendszer / Ismétlődő elemek nézeten gyorsan át tudod tekinteni az aktív ismétlődő tételeket, köztük a zsebpénzt is a Tevékenység soron.

Mit jelent az ismétlődő kivét?

Ha szeretnéd, hogy gyermeked a megszerzett jutalmaiból, zsebpénzéből finanszírozza a számára előfizetett tartalom rendszeresen számlázott díját, akkor kapcsold be az ISMÉTLŐDŐ funkciót a Kivét kártyán és állítsd be az előfizetés részleteit. Kattints a Főoldal/ FELHASZNÁLÁS nézeten a + gombra a “Jutalom felhasználás kérelmek” soron és hozd létre a kártyát. A megadott gyakoriság szerint a kezdő naptól érkezik majd ez Kivét kártya hozzád jóváhagyásra, amit állíthatsz  automatikus elfogadásra is. A Menu/Keretrendszer/Ismétlődő elemek oldalon bármikor eléred ezt a kártyát a Kivét részben. Ha lemondtad az előfizetést, akkor töröld a kártyát.