Hogyan kezdd el használni az applikációt?

Köszöntünk a MoneyMate világában!

Összeszedtük, hogy hogyan tudsz az applikáció alap funkcióival megismerkedni mindössze 5 lépésben. Lássunk is hozzá!

(1) Miután sikeresen létrehoztad a felhasználói fiókodat, választanod kell egy avatárt a gyermeked részére.

(2) Most hozz létre egy ÚJ BEVÉTELKÁRTYÁT, amivel beállíthatsz rendszeres zsebpénzt vagy meghatározhatsz tevékenységeket, amit jutalmazni szeretnél, ha gyermeked elvégez. Ezt a FŐOLDAL / BEVÉTELEK nézeten tudod megtenni, csak kattints az ÚJ BEVÉTELKÁRTYA gombra.

(3) Miután gyermeked elvégezett egy olyan tevékenységet, amiért jutalmat ígértél, használd fel a hozzá tartozó Bevételkártyát, hogy megkaphassa a jutalmat! Csak válaszd ki a Kártyát FŐOLDAL / BEVÉTELEK nézeten, majd kattints az ELKÜLD gombra a Kártya alján.

(4) Ha gyermekednek már van bevétele, akkor lehet kiadása is. Ha olyan dolgot vásárolsz neki, amit a megállapodásotok szerint már neki kell fizetnie, akkor rögzítsd ezt a KIADÁS nézeten. Ha készpénzt kér tőled (pl büfére), vagy feltöltenéd a bankkártyáját pár ezer forinttal, akkor azt is itt rögzítheted. A FŐOLDAL / KIADÁSOK nézeten kattints az ÚJ KIADÁS gombra és add meg a részleteket!

(5) A FŐOLDAL / KIMUTATÁS / GRAFIKONOK nézeten kövesd nyomon hogyan alakul gyermeked virtuális egyenlege a bevételei és kiadásai után!

Ezek voltak az alap funkciók. A következő cikkünkben bemutatjuk hogyan tudjátok a legtöbbet kihozni az applikációból. Lesz szó a többszereplős használatról, jóváhagyásokról, célokról és még sok másról!